Nun Attack: Run & Gun: gratis sidescroller met mooie graphics

Gijs Ettes
10 augustus 2013, 15:32
1 min leestijd
Nun Attack: Run & Gun: gratis sidescroller met mooie graphics
nun attack

Nun Attack: Run & Gun heeft wat de meeste mensen zoeken in een actiespel: mooie beelden, veel wapens, toegankelijke controls én veel geweld. Daarnaast is de game volledig gratis, al kun je wel enkele in-app aankopen doen om sneller verder te komen.

Nun Attack: Run & Gun is de opvolger van het vorig jaar verschenen Nun Attack, een game die meer dan een miljoen keer werd gedownload. Het spel is dan ook erg toegankelijk: je hoeft alleen van links naar rechts te lopen, springen, sliden en schieten.

Lees verder na de advertentie.

Voordat je daarmee kunt beginnen hoef je alleen je favoriete non uit te kiezen en eventueel wat upgrades te kopen. Vervolgens kun je meteen in het midden van alle actie springen. In de levels vind je gelukkig ook enkele power-ups, en die upgrades verdien je met de munten die je overal in het level kunt vinden.

https://www.youtube.com/watch?v=mHim4SOI0LY

Als je bijvoorbeeld sneller munten wilt verdienen, kun je ervoor kiezen om het aantal munten dat je vindt te verdubbelen. Dit soort functies kosten je wel een paar euro, maar ze zijn nergens verplicht en worden je nergens in het gezicht gedrukt.

Download:
Nun Attack: Run & Gun (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu