De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Nuzzel laat zien wat je vrienden lezen

Redactie
28 maart 2015, 10:08
1 min leestijd
Nuzzel laat zien wat je vrienden lezen

Nuzzel analyseert wat je vrienden op Facebook en Twitter lezen, en combineert de meest interessante en populaire verhalen voor je zodat jij altijd op de hoogte blijft van wat er allemaal speelt.

Lees verder na de advertentie.

Te weinig tijd en te veel informatie. Het is één van de nadelen van het internet anno 2015. Nuzzel wil je een handje helpen om tijd te besparen en alleen content te bieden die ook echt de moeite waard is om te lezen. Zo zie je met de Android-app wat je vrienden van Facebook en Twitter – andere sociale netwerken worden nog niet ondersteund – lezen, en hoe populair een artikel is. Want als een artikel door tientallen vrienden is gedeeld, moet het wel bijzonder zijn.

Dit kun je met Nuzzel

In het overzicht van Nuzzel zie je precies wie wat heeft gelezen, en om welk artikel het gaat. Je kunt vervolgens op het artikel drukken om het stuk ook te lezen, of om het artikel aan Pocket of Instapaper toe te voegen. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om de instellingen van de weergave van Nuzzel aan te passen, zoals het tonen van artikelen die het laatste uur of juist de laatste vierentwintig uur door vrienden zijn gelezen.

Ook heb je vanuit de app de mogelijkheid om in te stellen dat je ook graag ziet wat vrienden van vrienden lezen. Vervolgens zijn interessante artikelen weer via jouw sociale netwerken te delen.

Download Nuzzel

Nuzzel is gratis te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download Nuzzel in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu