NVIDIA introduceert vijf nieuwe Android-games op E3

Redactie
6 juni 2012, 9:43
2 min leestijd
NVIDIA introduceert vijf nieuwe Android-games op E3
NVIDIA

NVIDIA heeft op de E3, de grootste gamebeurs van het jaar, vijf nieuwe Android-games geïntroduceerd. Deze games maken optimaal gebruik van de Tegra 3, de quadcore-processor van NVIDIA. Het is nog onduidelijk wanneer de games precies uitkomen, maar het ziet er wel naar uit dat je de vijf games alleen kunt spelen als je een Tegra 3-processor in je toestel hebt.

Lees verder na de advertentie.

Dead Trigger

De wereld vergaat en moordlustige zombies zitten achter je aan! Deze first-person shooter maakt gebruik van de Tegra 3 processor en biedt exclusieve effecten zoals verbeterde watergolven, spiegelende verlichting, volumetrische mist en betere moord-animaties.

Puddle

Het populaire Xbox Live Arcade- en PlayStation Network-spel kan nu ook worden gespeeld op een NVIDIA Tegra 3-toestel. De spelbesturing is eenvoudig en intuïtief: begeleid het water naar de gewenste bestemming door je toestel te kantelen. Met de Tegra 3 krijg je textures van een hogere resolutie, betere watergolven, mooiere schaduwen en meer effecten.

Demons` Score

Een actiegame die muziek integreert met actie. Het is ontwikkeld met behulp van Epic Games’ Unreal Engine 3 die hoge kwaliteit 3D-graphics kan produceren en de interface is speciaal op smartphones en tablets afgestemd. De exclusieve kenmerken van de Tegra 3 zijn betere textures, geavanceerde effecten en verlichting, dynamische schaduwen en meer diepte.

Bounty Arms

Deze spannende actiegame zal op de E3 voor de eerste keer speelbaar zijn. Open-Reset en Luma Arcade werken nauw samen met NVIDIA om Tegra-exclusieve verbeteringen voor Bounty Arms te ontwikkelen. Deze verbeteringen zijn onder andere visuele- en prestatie-upgrades en exclusieve content, zoals co-op play en geavanceerde special effects.

Heroes Call

Heroes Call is een actie-RPG die de volgende generatie gaming naar Tegra-apparaten brengt. Mooie graphics, diepe quests, meerdere personages en gevarieerde vaardigheden maken Heroes Call een indrukwekkend ervaring. De exclusieve kenmerken van de Tegra 3 zijn de hogere resolutie, spectaculaire wapens en extra interactie met voorwerpen.

Heroes Call en Dead Trigger zijn tot nu toe mijn favorieten. Onderstaande filmpje laat een aantal andere games op de Tegra 3 zien.

NVIDIA Tegra 3: Amazing Gaming 2012
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu