Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

NVIDIA lanceert Tegra Zone voor Android-games

Redactie
25 augustus 2011, 19:05
1 min leestijd
NVIDIA kondigt Tegra Zone voor games aan
NVIDIA Tegra Zone

NVIDIA heeft een nieuwe website uitgebracht voor games die met Tegra-apparaten gespeeld kunnen worden. Op TegraZone.com zijn games te vinden die je op je tablet of telefoon kunt spelen als deze een Tegra-chip aan boord heeft. Hiernaast is ook meteen de bestaande Android-app geüpdatet zodat je ook van je telefoon of tablet direct toegang hebt tot de Tegra Zone van NVIDIA. Volgens NVIDIA is de website geen vervanging van de Android Market, maar eerder een welkome aanvulling.

Op Tegra Zone zijn de nieuwste Tegra-games te vinden. Gebruikers kunnen hier naast het downloaden van de spellen ook reviews lezen, afbeeldingen en video’s bekijken en informatie over games vinden. Dit is ook eenvoudig met anderen te delen via sociale netwerken als Facebook en Twitter. Naast downloads wordt hier ook nieuws aangeboden en zijn er forums waar je met andere gameliefhebbers kunt praten over je favoriete spellen.

Lees verder na de advertentie.

Niet alleen voor gebruikers, ook voor ontwikkelaars zijn er enkele handige opties. Zo kunnen ontwikkelaars hun nieuwe Tegra-games indienen op de site zodat deze wordt opgenomen in het huidige game-aanbod. De Tegra Zone is via de desktop te bekijken op Tegrazone.com of via de speciale Android-app. Voor de laatste heb je minimaal Android 2.1 nodig en een Android-telefoon of Android-tablet met Tegra-chip.

Downloaden via Android Market: NVIDIA Tegra Zone (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu