Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Office 365 voor Android nu beschikbaar in Nederland

Gijs Ettes
14 augustus 2013, 13:49
1 min leestijd
Office 365 voor Android nu beschikbaar in Nederland
office mobile voor office 365

De Android-app Office Mobile voor Office 365 is vanaf woensdag eindelijk beschikbaar geworden in Nederland. Dit is natuurlijk erg fijn voor Android-gebruikers die al maandelijks of jaarlijks betalen voor Microsofts uitgebreide Office-pakket. Office 365 voor Android is al te downloaden voor ieder toestel.

Office Mobile voor Office 365 is om te beginnen een hele mond vol, maar biedt Android-gebruikers ook eindelijk de mogelijkheid om al hun Excel- Word- en PowerPoint-documenten mobiel te bewerken. Dit was natuurlijk al mogelijk via enkele andere apps, maar met Office 365 voor Android hoef je niet langer te klooien met apps van derden.

Lees verder na de advertentie.

Bij het bewerken van je documenten in de Android-versie van Office 365 blijven alle opmaakelementen volgens Microsoft volledig intact. Bewerkte documenten zijn vervolgens op te slaan in je SkyDrive, Office 365-opslag of SharePoint.

Office 365 laat je alle documenten bewerken

Een ander voordeel van Office Mobile voor Office 365 is dat je ook documenten van anderen kunt openen en bewerken in de app, een uitgebreide e-mailbijlage bijvoorbeeld. Animaties, grafieken en de zogeheten SmartArt-afbeeldingen en -vormen blijven hierbij volledig intact.

Let op: voor het gebruik van deze app moet je natuurlijk wel een abonnement hebben op Office 365. Je Android-smartphone moet daarnaast Android 4.0 of hoger draaien.

Download: Office Mobile voor Office 365 (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu