Officiële versie van SwiftKey in Android Market

Redactie
23 september 2010, 14:53
1 min leestijd
Officiële versie van SwiftKey in Android Market
swiftkey

Maandenlang was de bètaversie van SwiftKey gratis in de Android Market verkrijgbaar, maar daar is vandaag een eind aan gekomen. De officiële versie van het intelligente toetsenbord is verschenen. SwiftKey analyseert woorden en voorspelt wat je typt of wat je gaat typen. Een voorbeeld: als je vaak ‘ik hou van jou’ tikt, dan kun je de volgende keer na het typen van ‘ik hou’ met één druk op de knop de woorden ‘van’ en ‘jou’ aan een tekst toevoegen. Ook doet SwiftKey aan autocorrectie, zodat typefouten verleden tijd zijn.

Volgens TouchType, de ontwikkelaar van SwiftKey, verhoogt SwiftKey de type-efficiëntie met vijftig procent. Ondertussen is de beta al meer dan 250.000 keer gedownload. Als een deel van deze mensen de officiële versie koopt, dan is dat voor TouchType mooi meegenomen.

Lees verder na de advertentie.

swiftkey

Maar waarom zouden mensen de betaversie weggooien om de officiële versie te kopen? Eigenlijk heel simpel: de officiële versie biedt meer mogelijkheden.

De nieuwe functies op een rij:

  • Ondersteuning voor meerdere talen tegelijkertijd
  • Spraak-naar-tekst-ondersteuning
  • Multi-touch-ondersteuning
  • Verbeterd toetsenbord met numpad, pijltjestoetsen en symbolen
  • Verhoogde snelheid
  • Meer instellingen
  • Voorspellingen verschijnen ook in browser en in zoekbalk

SwiftKey is beschikbaar in het Nederlands. De applicatie kost tot 30 september minder dan een euro. Daarna verhoogt TouchType de prijs naar circa drie euro.

Categorie: Tools
Spotlight: Swiftkey

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's