OKDOTHIS geeft elke dag een foto-opdracht

Erwin Vogelaar
15 februari 2016, 15:33
2 min leestijd
OKDOTHIS geeft elke dag een foto-opdracht

Heb je geen inspiratie voor een foto? OKDOTHIS geeft elke dag een opdracht waar je creatief mee aan de slag kunt. De app heeft al direct een flinke community.

Lees verder na de advertentie.

OKDOTHIS

Een goede camera in je Android-toestel is leuk, maar wat als je geen inspiratie hebt voor een leuke foto? Je volgers worden je eeuwige selfies of de foto’s van je katten ook wel eens zat, dus het is hoog tijd voor wat anders. De app OKDOTHIS geeft elke dag een foto-opdracht waar je mee aan de slag kunt. Ook kun je de verschillende opdrachten van de community volgen of zelf opdrachten indienen.

Hoewel er meerdere apps in de Play Store te vinden zijn die foto-opdrachten bieden, valt OKDOTHIS op door zijn  community. Aangezien de app al jaren terug voor iOS is gelanceerd, staat er al een enorme community  klaar die al  opdrachten en foto’s plaatsen. Hierdoor heb je bij de start van OKDOTHIS op Android direct een levendige app voorhanden. Vaak is het bij dit soort apps namelijk maar de vraag of het wel op gang gaat komen, maar daar hoef je in dit geval dus niet bang voor te zijn.

De opdrachten gaan van simpel, zoals het fotograferen van een specifiek object zoals je koffie of huisdier, naar meer abstract. Dit zijn onderwerpen die je creatief kunt invullen. Alle inzendingen zorgen voor mooie collages met een indruk van hoe mensen over een specifiek onderwerp nadenken.

De Android-app is op dit moment nog wel in bèta, waardoor het nog niet alle functionaliteiten van de iOS-app heeft. Zo is het op dit moment nog niet mogelijk om foto’s te bewerken. Ook is de interface van de app niet bijzonder overzichtelijk. Zo staat de dagelijkse opdracht niet op het hoofdscherm, maar in het zoekscherm. Tevens is het vreemd dat je in kunt loggen met je Facebook- of Twitter-account, maar je vervolgens nog wel een extra account voor de app moet maken.

OKDOTHIS downloaden

OKDOTHIS kun je gratis in de Play Store downloaden via onderstaande link. De app vraagt 22MB vrije ruimte en je hebt minimaal Android 4.0.3 nodig om de app te kunnen draaien.

Download OKDOTHIS in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu