De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Download nu de bèta voor Old School RuneScape in de Play Store

Erwin Vogelaar
7 juli 2018, 18:23
2 min leestijd
Download nu de bèta voor Old School RuneScape in de Play Store

Klassieke online game RuneScape is nu te spelen op je Android-toestel in de vorm van Old School RuneScape. De bèta-versie vind je in de Play Store.

Lees verder na de advertentie.

Old School RuneScape nu voor Android

De bèta van Old School RuneScape is nu te spelen op Android. Deze versie van de game brengt spelers terug naar het oude RuneScape, een echte klassieke mmorpg. Een mmorpg is een online rollenspel waarin talloze spelers dezelfde wereld delen.

Old School RuneScape is niet bepaald mooi, want de game ziet er precies zoals vroeger uit. Kun je daar doorheen kijken, dan is dit een toegankelijke en enorm uitgebreide game waar je zo talloze uren in stopt.

old school runescape

Om te spelen heb je wel een abonnement nodig. Dat kost 9,49 per maand. Betaal je voor meerdere maanden tegelijk, dan krijg je korting. Probeer je in te loggen zonder abonnement, dan kom je de game echt niet in.

Dit bedrag is wel even schrikken, omdat veel moderne games in dit genre gratis te spelen zijn. Wel krijg je een enorm grote gamewereld voor dat geld en weet je zeker dat je nooit extra hoeft te betalen om je ervaring te verbeteren.

De makers laten nog wel een beperkt aantal spelers toe, maar dit limiet wordt langzaamaan verhoogd. Kun je er dus niet in, wacht dan een paar dagen. De game kan daarnaast op een klein scherm erg priegelig zijn, dus zorg ervoor dat je RuneScape speelt op een grote smartphone of tablet.

Waar download ik Old School RuneScape

Old School RuneScape download je gratis in de Play Store via onderstaande link.

Download Old School RuneScape in Google Play (gratis)

Meer games

Op zoek naar meer games om te spelen? Wij hebben weer een aantal toffe nieuwe games uit de Play Store voor je op een rijtje gezet. Dit zijn de beste Android-games van juni.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu