De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Geweldige indiegamehit OlliOlli nu voor Android (met één nadeel)

Redactie
12 februari 2015, 13:20
1 min leestijd
Geweldige indiegamehit OlliOlli nu voor Android (met één nadeel)

OlliOlli is één van de meest bekende indiegamehits van de afgelopen jaren. De sidescoller waar je met een skateboard trucs uitvoert, is nu ook voor Android te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Helaas kent OlliOlli één heel groot nadeel: de game is exclusief beschikbaar de Shield Portable,  de handheld van Nvidia. Het is niet duidelijk waarom, maar mogelijk vergt het spel  het gebruik van een controller. Deze zit in de Shield Portable ingebouwd.

Echter zijn er veel games die zowel het touchscreen als een controller ondersteunen, en het is niet duidelijk waarom OlliOlli niet voor deze vorm heeft gekozen.

OlliOlli is gaaf, duur en exclusief voor Nvidia Shield

De arcadegame is een zogeheten sidecroller, waarbij je van links naar rechts beweegt. In OlliOlli is het de bedoeling om een zo hoog mogelijke score in één level te krijgen. Er zijn meer dan 120 trucs onder de knie te krijgen die je in meer dan 100 levels kunt toepassen. Ook is er een algemeen online scorebord beschikbaar, waarmee je de scores van anderen kunt bekijken en die van jou kunt vergelijken.

olliolli

Helaas is OlliOlli ook vrij prijzig voor een Android-game. Je betaalt 13,92 euro om de game te downloaden. Het was fijner geweest als het spel  rond de 3   4 euro had gekost, wat een normale prijs voor een Android-game is.  Mocht je OlliOlli écht graag willens spelen: de game is ook voor de pc beschikbaar en vergt weinig van je hardware. Ook kost ‘ie via Steam nog eens minder dan in Google Play: 10,99 euro.

De game  in beeld

Download OlliOlli

OlliOlli is vooralsnog alleen exclusief te downloaden voor de Shield Portable.

Download OlliOlli in Google Play (13,92 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu