Onbeperkt zombies neerschieten met Zombie Wonderland 2: Outta Time

Redactie
4 februari 2012, 18:37
1 min leestijd
Onbeperkt zombies neerschieten met Zombie Wonderland 2: Outta Time
Zombies neerschieten met Zombie Wonderland 2: Outta Time

Ontwikkelaar Xoobis heeft een vervolg uitgebracht op haar Zombie-shooter Zombie Wonderland. In Zombie Wonderland 2: Outta Time spel je met Chuck die als taak heeft zombie’s te vernietigen. Er zijn 25 verschillende soorten zombies die je in meer dan dertig levels kunt tegenkomen. Hierbij is de taak om alle zombies die je tegenkomt neer te schieten, hoewel je de resten van de zombies ook moet opruimen. Doe je dit niet dan moet je betalen.

Zombie Wonderland 2 wordt uit een zogenaamd top-down perspectief gespeeld en dat maakt de gameplay vrij uniek. Er zijn in totaal twaalf locaties die je aandoet en qua graphics ziet het er allemaal goed uit. Je speelt in een soort van cartoon-setting aangevuld met een spookachtige en aanstekelijke soundtrack. Ook de voice-overs en de geluidseffecten zijn goed gekozen.

Lees verder na de advertentie.

De game Zombie Wonder 2: Outta Time is gratis te downloaden in de Android Market en zeer zeker de moeite waard als je van zombieshooters houdt. Vooral de verschillende soorten wapens en de voortdurende aanvoer van nieuwe zombies die je neer kan halen maken dat je je niet vlug begint te vervelen.

Downloaden via Android Market: Zombie Wonderland 2 (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu