De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Download: One More Line is Snake in een discojasje (en verslavend!)

Gijs Ettes
27 november 2014, 16:55
1 min leestijd
Download: One More Line is Snake in een discojasje (en verslavend!)

In de verslavende retrogame One More Line worden je reactiesnelheid en geduld flink op de proef gesteld. Wat is jouw topscore?

Lees verder na de advertentie.

Disco Snake

One More Line is typisch zo’n casual game om een puur minuten de doden als je staat te wachten op de bus, trein of metro. Het spel heeft een fijne retrostijl, die simpel en kleurrijk oogt, en gameplay die makkelijk is op te pakken. Je bestuurt een Snake-achtig figuurtje en door op het scherm te tikken, klamp je je vast aan de cirkels die je op je pad tegenkomt. Vervolgens moet je op het juiste moment loslaten om andere cirkels te ontwijken en niet per ongeluk de barrières aan de zijkanten te raken.

Vooral dat laatste is behoorlijk pittig. Je moet namelijk goed opletten dat je jezelf niet de verkeerde kant op katapulteert, want anders is het game over en kun je weer van voor af aan beginnen. De verschillende obstakels die je onderweg tegenkomt verschillen daarbij niet alleen van kleur en grootte, maar hebben ook invloed op de snelheid waarmee je gekatapulteerd wordt. Hoe verder je in de game komt, des te hoger je uiteindelijke score. One More Line heeft niet echt een doel, maar je kunt wel de leaderboards bestormen en je score met andere vergelijken.

One More Line downloaden

One More Line heeft tot slot een kekke disco soundtrack die gelukkig niet snel verveelt. Je zult in de game namelijk om de haverklap afgaan, waarna de muziek opnieuw begint. Via onderstaande link kunt je het spel downloaden, mits je over Android 4.0+ en tenminste 16MB aan vrije opslagruimte beschikt.

Download One More Line in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu