Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

OneDrive Android-app voorzien van Chromecast-ondersteuning

Wouter Nijsen
27 juni 2015, 11:21
1 min leestijd
OneDrive Android-app voorzien van Chromecast-ondersteuning

De Microsoft OneDrive-app voor Android is voorzien van een update die Chromecast-ondersteuning toevoegt. Daarmee wordt media streamen vanuit de cloud naar een televisie mogelijk.

Lees verder na de advertentie.

OneDrive Chromecast-ondersteuning

De OneDrive Android-app is toe aan versie 3.2 en die voegt een grote vernieuwing met zich mee. Met de nieuwe versie wordt het namelijk mogelijk om de app te gebruiken in combinatie met een Chromecast. Dat werd een tijdje geleden al door Microsoft belooft, maar heeft dus nog even op zich laten wachten.

OneDrive Chromecast

Foto`s en video`s die in de cloud van Microsoft zijn opgeslagen, zijn voortaan met een druk op de knop naar een televisie te streamen. Dat is handig wanneer je gauw iets wilt laten zien aan anderen, maar niet op het relatief kleine scherm van je Android. Het bekende Chromecast-knopje is rechtsboven in de app te vinden.

Er zijn geen andere vernieuwingen in OneDrive 3.2 aanwezig. Natuurlijk kun je de app nog altijd gebruiken om allerlei zaken in de cloud op te slaan. OneDrive is fijn in gebruik en heeft een overzichtelijke interface, die zich kenmerkt door het gebruik van Material Design.

Download de update voor Microsoft OneDrive

Versie 3.2 van Microsoft OneDrive is nu beschikbaar in Google Play. Via onderstaande link kun je de nieuwste versie van de app downloaden. Voor de installatie heb je Android 4.0 of hoger nodig. De grootte van de applicatie verschilt per apparaat.

Download OneDrive in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu