De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Microsoft OneNote voegt Chat Heads voor snelle notities toe

Redactie
12 augustus 2015, 18:01
1 min leestijd
Microsoft OneNote voegt Chat Heads voor snelle notities toe

De notitie-app van Microsoft, OneNote, heeft een update gehad waarmee het Chat Heads aan de Android-app toevoegt. Daarmee kun je overal binnen Android heel snel een notitie aanmaken en opslaan.

Lees verder na de advertentie.

De Chat Heads zijn bedacht door Facebook, die het tot op heden gebruikt voor de Messenger-app van het sociale netwerk. Microsoft heeft er zijn eigen draai aangegeven en noemt de nieuwe feature Floatie, waarmee je vanaf elk gedeelte binnen Android snel een notitie met OneNote kunt maken.

OneNote notities aanmaken

Aan de zijkant van je scherm is Floatie te vinden, waarmee je met een druk op de knop OneNote notities kunt opstellen. Er verschijnt een nieuwe notitie waar je onder andere de titel en een bericht in kunt voeren. Er is ook een icoontje om direct een foto aan de notitie toe voegen. Als laatste kun je bepalen in welke sectie de notitie wordt opgeslagen; bijvoorbeeld in je persoonlijke OneNote-bibliotheek.

“OneNote is het digitale notitieblok waarop u takenlijstjes kunt maken, aantekeningen kunt nemen tijdens colleges en vergaderingen, uw vakantieplannen kunt uitschrijven of kunt opschrijven wat u ook maar wilt organiseren of onthouden. Typ of schrijf notities, neem audio op of maak een foto: alles wordt opgeslagen in OneNote”, aldus Microsoft over de app.

Download OneNote van Microsoft

OneNote van Microsoft is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download OneNote in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu