Microsofts notitie-app OneNote geüpdatet met kekke widget

Redactie
31 december 2013, 16:58
1 min leestijd
Microsofts notitie-app OneNote geüpdatet met kekke widget
onenote

De officiële notitie-app van Microsoft, OneNote, heeft een update gekregen die een handige widget aan Android toevoegt. De app, die op verschillende apparaten te gebruiken is, synchroniseert al je notities met verschillende apparaten, waardoor je altijd over je meest recente aantekeningen beschikt.

Vet of cursief maken, onderstrepen, markeren, laten inspringen of een inspringing verkleinen: het kan allemaal volgens Microsoft. En inderdaad: OneNote is een vrij handige app, helemaal voor degenen die al veel producten van Microsoft gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

OneNote: screenshots en info

Naast een paarse widget brengt de update voor OneNote de mogelijkheid om content via de app te delen, favorieten in te delen en ondersteuning voor Samsungs multiwindow. Hierdoor wordt het mogelijk om OneNote in één van de twee vensters van Samsungs multiwindow-modus te zetten. Dat is handig voor het multitasken tussen verschillende actieve apps.

OneNote is één van de meestgebruikte onderdelen van Office en heeft als een van de voordelen, dat je kunt samenwerken aan een document. Het maakt daarbij niet uit of de andere persoon op de desktop of op een smartphone werkt. Er is ondersteuning voor meerdere platformen: Windows, Mac, Windows Phone, iOS en Android. De Android-app biedt allerlei functies die je ook van de desktop kent, zoals bewerken van tabellen, hyperlinks en checklists maken en afbeeldingen opslaan. Je kunt teksten voorzien van opmaak, plaatjes opnemen en meerdere OneNote-notitieboeken aanmaken. Ook offline heb je toegang tot je notities. OneNote voor Android is gratis in Google Play te downloaden en te installeren op apparaten met Android-versie 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Download: OneNote (gratis)

Check ook ons artikel over Android widgets, met de beste tips en widgets voor jouw toestel!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu