De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Ontdek nieuwe Android-games met Hooked

Redactie
22 januari 2012, 18:30
2 min leestijd
Ontdek nieuwe Android-games met Hooked
Ontdek nieuwe Android-games met Hooked

Met meer dan 200.000 games in de Android Market is het weleens moeilijk om de beste spellen te vinden. Hooked moet hier verandering in brengen. De app maakt gebruik van de games die je hebt geïnstalleerd en speelt en raadt aan de hand hiervan nieuwe spellen aan. Ook kan je zelf games beoordelen zodat Hooked beter weet wat je wel en niet leuk vindt. Je kan ook bekijken welke games momenteel veel worden gespeeld door andere Hooked-gebruikers en welke games momenteel goed worden beoordeeld.

De grote kracht van Hooked is het gemak waarmee je nieuwe games kunt ontdekken en installeren. Na het opstarten van de app krijg je al meteen goede aanbevelingen. Heb je een game gevonden die je wel interessant lijkt dan wordt je met één druk naar de Android Market gestuurd waar de app te downloaden is. Ook kan je de game opslaan in je wachtlijst zodat je deze later nog kunt downloaden. Je kunt ook specificeren of je alleen maar gratis en/of betaalde games wilt zien.

Lees verder na de advertentie.

Hooked houdt ook bij hoe vaak je games op je Android-telefoon speelt. Zo kun je vinden hoeveel games je hebt geïnstalleerd en hoeveel uur je aan elke game hebt besteed. Ook kan je op basis van individuele game-titels aanbevelingen krijgen. Het is mogelijk om games rechtstreeks te openen vanuit Hooked. Je kunt ook je Google+ en je Facebook-accounts aan Hooked koppelen.

Het niveau van de aanbevelingen is redelijk goed. Je krijgt echt titels te zien die interessant zijn en het is zeker een betere manier om nieuwe games te ontdekken dan op zoek te gaan in de Android Market. Vooral als je de app wat langer gebruikt zal je steeds betere suggesties krijgen Hooked is gratis te downloaden in de Android Market. Je hebt minimaal Android 2.1 nodig om de app te kunnen gebruiken.

Downloaden via Android Market: Hooked – best games for you! (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu