De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Ontwerptool AutoCAD WS nu te downloaden

Redactie
23 april 2011, 16:04
1 min leestijd
Ontwerptool AutoCAD WS nu te downloaden

AutoCAD WS is sinds een paar dagen verkrijgbaar in de Android Market. Met AutoCAD WS kun je zogenoemde DWG-bestanden bekijken, bewerken en met anderen delen. Je kunt meteen op je Android-telefoon of tablet de tekeningen aanpassen via de touch-interface. Annotaties toevoegen is natuurlijk ook mogelijk. Je opent de DWG-tekeningen vanuit de gratis online opslagruimte van AutoCAD WS. Vervolgens bekijk je alle aspecten van je DWG-bestanden, inclusief lagen en externe verwijzingen.

Om AutoCAD WS te draaien heb je een telefoon of tablet nodig met Android-versie 2.1 of hoger. De applicatie is beschikbaar in acht talen, maar Nederlands zit daar niet bij. Toch moet het geen probleem zijn om AutoCAD in het Engels te gebruiken. AutoCAD WS vereist dat je toestel een 1 GHz-processor en 512 MB RAM-geheugen heeft. De applicatie is helemaal gratis.

Lees verder na de advertentie.

De ontwikkelaar van AutoCAD WS laat weten dat de applicatie dezelfde functies krijgt als de iPad-versie van AutoCAD WS. Hieronder een beter beeld van de nieuwe ontwerptool.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu