Download: ontwijk files en verkeer in Traffic Racer

Gijs Ettes
8 december 2013, 13:37
1 min leestijd
Download: ontwijk files en verkeer in Traffic Racer
Traffic Racer

Traffic Racer is een geinige gratis game waarbij het de bedoeling is om op een eindeloze snelweg het steeds drukker wordende verkeer te ontwijken. Aanvankelijk heb je daarbij zelf de beschikking over een trage pick-up, maar als je langer (succesvol) speelt, ontvang je geld om snellere bolides en parkoersen vrij te spelen.

De vier speelbare locaties, waarvan er in het begin slechts twee beschikbaar zijn, zijn qua opzet hetzelfde. Steeds is het de bedoeling op een een- of tweerichtingsweg (tegemoetkomende) auto’s en trucks te ontwijken. Hoe meer risico je daarbij neemt, des te hoger je score. Naarmate je langer speelt gaan de auto’s vaker inhalen, waardoor je soms genoodzaakt bent op de rem te trappen. Traffic Racer is daardoor nog best uitdagend.

Lees verder na de advertentie.

De besturing in Traffic Racer verloopt door je Android-smartphone te kantelen en met de virtuele knoppen aan de linker- en rechterkant kun je respectievelijk remmen en accelereren. Daarnaast is er een knop om tegemoetkomend verkeer met groot licht te waarschuwen.

Traffic Racer android

Behalve twee eindeloze spelmodi heb je in Traffic Racer de mogelijkheid om een tijdrit van anderhalve minuut te spelen, of een ritje zonder tijdslimiet. Na afloop zie je hoe je gepresteerd hebt en door een koppeling met je Google+-account te maken, kun je je scores delen via de leaderboards. Ook worden dan de achievements in de game geactiveerd.

Download: Traffic Racer (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu