De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Ontwikkelaar Headcase Games presenteert nieuw verdienmodel voor Android-games

Wouter Nijsen
16 april 2011, 10:14
1 min leestijd
Ontwikkelaar Headcase Games presenteert nieuw verdienmodel voor Android-games
180_Android

180 is een nieuwe verslavende game voor je Android-telefoon. De game is wellicht nog het beste te omschrijven als een combinatie van 3-op-een-rij, Tetris en Bust-a-Move. Je kunt een keten van gelijke puzzelstukjes vormen door nieuwe stukjes vanaf de onderkant van het scherm te schieten of door puzzelstukjes om te draaien waardoor een andere kleur tevoorschijn komt. Klinkt wellicht wat ingewikkeld, maar gelukkig wordt 180 voorafgegaan door duidelijke instructies met voorbeelden. Maar gek genoeg is niet de gameplay het meest opzienbarende aan 180 maar het gekozen verdienmodel.

180 is in twee versie in de Android Market te vinden. Er is een betaalde versie (1,37) waarin waarin alle level, game-modes en karakters direct beschikbaar zijn en een gratis versie die is voorzien van advertenties en waarin slechts 1 game-mode beschikbaar is. Deze gratis versie kun je echter betrekkelijk eenvoudig omtoveren tot een volledige versie van 180. Door meer dan 10 uur 180 te spelen unlock je alle mogelijkheden die in de betaalde versie aanwezig zijn. Dit hoeft gelukkig niet 10 uur aan 1 stuk te zijn, maar 10 speel-uren in totaal.

Lees verder na de advertentie.

180_Android_screen04
180_Android_screen02

Gratis een volledige versie van een game in ruil voor 10 uur tegen in-app reclame aankijken, of gewoon €1,37 betalen wanneer je echt geen zin hebt in advertenties tijdens het gamen. Een goede ontwikkeling? Of snel weer mee stoppen.

180 is gratis te downloaden in de Android Market. De versie zonder advertentie is te downloaden na betaling van €1,37.

Direct downloaden kan door het scannen van de betreffende QR-code

180 (free)

180 Ultra (€1,37)

Meer info over 180 kun je vinden op de website van Headcase Games.

Via: Persbericht.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu