Ontwikkelaar LauncherPro gaat applicatie opnieuw opbouwen

Redactie
29 september 2010, 10:35
1 min leestijd
Ontwikkelaar LauncherPro gaat applicatie opnieuw opbouwen
launcher-pro-plus-2

De ontwikkelaar van LauncherPro, een populaire applicatie waarmee jij het standaard beginscherm van jouw Android-telefoon kunt veranderen, kondigt op het officiële weblog aan dat hij de applicatie opnieuw gaat coderen. LauncherPro wordt vanaf de basis opnieuw opgebouwd, zodat de applicatie in de toekomst sneller en flexibeler is.

“LauncherPro is gebaseerd op de launcher van Android 2.0”, zegt Federico Carnales op het blog van LauncherPro. “Deze code is niet erg flexibel, dus om nieuwe toepassingen te installeren moet ik de code grondig veranderen. Ik heb besloten om LauncherPro vanaf de basis opnieuw op te bouwen. Dit is een radicale beslissing.”

Wanneer de nieuwe versie van LauncherPro klaar is, dan is de applicatie sneller, neemt het minder geheugen in, treden er minder ‘forced closes’ op en is de app flexibeler.

Lees verder na de advertentie.

Voorlopig wordt de huidige versie van LauncherPro nog wel geüpdatet, aangezien het nog wel even duurt voordat de nieuwe versie klaar is. Federico: “Het is een flinke taak, maar dat is het zeker waard!”

Heb je LauncherPro Plus gekocht? Dan hoef je in de nabije toekomst niet opnieuw te betalen. De nieuwe versie vervangt de huidige versie van LauncherPro.

Bron: Launcherpro weblog

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's