Onze Kansen Android-app: wat is de kans dat Nederland het EK wint?

Redactie
31 mei 2012, 15:46
1 min leestijd
Onze Kansen Android-app: wat is de kans dat Nederland het EK wint?
onze kansen

Hoe groot is de kans dat Oranje het EK wint? Die vraag staat centraal in de app Onze Kansen, die in twee varianten verkrijgbaar is: een gratis Light-versie en een betaalde Pro-versie. De app is in 9 landen uitgebracht op Android en iOS. Onze Kansen laat de noteringen zien op basis van de Engelse wedkantoren, zodat je in één oogopslag ziet wat het sentiment is. Nu staan Spanje (25%) en Duitsland (22%) nog bovenaan als favoriet, maar Nederland doet het niet slecht op de derde plek met 11% (zoals gezegd: de voorspellers zijn niet de optimistische en bevooroordeelde Nederlandse voetbalfans, maar bezoekers van de wedkantoren).

Je kunt gedurende het EK-toernooi dan ook goed het sentiment volgen via deze app. De app is ook handig voor mensen die vanaf morgen willen meedoen aan de Mannen tegen de vrouwen-pool van Albert Heijn. Met informatie uit de app kun je beter meepraten en voorkom je dat je in het café een flater slaat door te zeggen dat “Denemarken best kansen heeft”. Denemarken en Ierland staan namelijk onderaan de ranglijst, met slechts 1% van de kenners die in een eindzege van deze twee landen geloven.

Lees verder na de advertentie.

Tot aan de EK-finale op 1 juli in Kiev zullen de winstkansen van de verschillende landen steeds veranderen. De app checkt elke vijf minuten hoe de stemming is.

Downloaden: Onze Kansen Light 2012 (gratis) en Onze Kansen Pro (€0,79)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu