Op de Achterbank: papieren vakantieboek met eigen Android-app

Op de Achterbank-android_iconZe zijn er nog, de vertrouwde vakantieboeken voor kinderen die met name een leuk tijdverdrijf zijn tijdens een lange autoreis. Het vakantieboek ‘Op de Achterbank’ is geschreven door Gerard Janssen en voorzien van illustraties van Maartje Kuiper. In het boek vinden kinderen ondermeer autobingo, ganzenbord en leuke raadsels. Dit vakantieboek heeft echter iets nieuws te bieden in de vorm van een eigen Android-app die samen met het boek te gebruiken is.In de ‘Op de Achterbank” Android-app zijn verschillende games te vinden die via augmented reality geactiveerd kunnen worden. Als je de app start en met behulp van de Android-telefoon naar het boek kijkt zullen de verschillende games tevoorschijn komen. Zo is er een spel waarbij je een auto door een branden hoepel moet laten springen of aapjes uit de Eiffeltoren moet tikken. De spelletjes hebben geen internetverbinding nodig dus als ouder hoef je je in het buitenland geen zorgen te maken om de kosten van het internetgebruik.

Op de Achterbank-android_2

Het vakantieboek ‘Op de Achterbank’ van uitgeverij Snor is vanaf 10 juni verkrijgbaar en kost €12,95. De ‘Op de Achterbank’ Android-app is gratis te downloaden in de Android Market. Binnenkort komt er overigens nog een KotsApp uit voor ‘Op de Achterbank’. Met deze app kun je onsmakelijke kotsgeluiden en -beelden maken. Leuk voor de kids; waarschijnlijk zullen ouders iets minder enthousiast worden van de onsmakelijke geluiden op de achterbank van de auto.

Via: Persbericht

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.