Open bèta Star Legends: The Blackstar Chronicles nu in Android Market

Redactie
4 augustus 2011, 17:29
1 min leestijd
Open bèta Star Legends: The Blackstar Chronicles nu in Android Market
Star Legends: The Blackstar Chronicles

Een open bèta van de Massively Multiplayer Oline (MMO) game Star Legends: The Blackstar Chronicles is nu te downloaden in de Android Market. Het is het tweede spel uit de Legends-serie van ontwikkelaar Spacetime Studios na het succesvolle Pocket Legends. Star Legends is een sciencefiction MMO die zich afspeelt in de ruimte. Het spel was al een tijdje uit als gesloten bèta, maar kan nu door iedereen gespeeld worden

In Star Legends kom je een online wereld terecht die bestaat uit ruimteschepen, asteroïden met aliens en geavanceerde futuristische laboratoriums. Je kunt kiezen uit drie soorten karakters, elk met hun eigen sterktes: Commando, Operative en Engineer. Met Commando kun je vechten aan de frontline, Operative is een meer strategische vechter en als de Engineer kun je alles vernietigen of repareren met je technische skills.

Lees verder na de advertentie.

De game is gratis te spelen, maar kent de mogelijkheid voor een in-app-aankoop. Koop je een Platinum-aanbieding dan kun je vooral veel tijd besparen omdat je dan je voortgang kan verkorten of je kunt enkele unieke items kopen.

Star Legends is gratis te downloaden in de Android Market. Je hebt minimaal Android 2.0 nodig om de game te spelen. De game is via elke internetconnectie te spelen: Wi-Fi, 3G of het langzamere 2G. Alle spelers maken gebruik van dezelfde server, dus je moet ook gemakkelijk je vrienden kunnen vinden. Later deze maand zal de officiële versie uitkomen.

Downloaden via Android Market: Star Legends Beta (3D MMO) (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu