De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Open Home krijgt update met nieuwe mogelijkheden.

Wouter Nijsen
9 februari 2010, 18:33
1 min leestijd
Open Home krijgt update met nieuwe mogelijkheden.

Eén van de vele homescreenvervangers die je in de Android Market kunt vinden is Open Home. Open Home zich onderscheidt zich van de andere homescreen-vervangers door de eigen widgets en de vele mogelijkheden om het geheel naar je eigen wensen aan te passen. Het is een tijdje stil geweest rond deze homescreen-vervanger, maar ontwikkelaar Better Android presenteert nu een grote update die nog meer te bieden heeft dan de oude versie. Met de update is het voor gebruikers mogelijk het gebruikte font voor alle widgets aan te passen. Verder werkt Open Home nu beter met Android 2.1 zodat het scrollen soepeler gaat en force closes tot het verleden behoren. Er zijn meer homescreen-animaties en effecten toegevoegd, zoals een overgangseffect met een 3D-kubus.

Voor de Nexus One-bezitters die Open Home gebruiken is er ook goed nieuws: live wallpapers kunnnen nu namelijk ook gebruikt worden. De meest opmerkelijke toevoeging zijn de zogenaamde home switchers waarmee je direct naar een ander homescreen gaat, zonder dat je eerst hoeft te scrollen.

Lees verder na de advertentie.

Nu steeds meer fabrikanten van Android-telefoons een aangepaste interface toepassen kun je je afvragen of er nog wel een markt is voor Open Home. Wil je toch graag je eigen unieke Andoid-interface dan is Open Home na betaling van $3,99 te downloaden in de Android Market. Daar is tevens een ruime hoeveelheid zowel gratis als betaalde thema’s beschikbaar.

Meer informatie over Open Home kun je vinden op de website van ontwikkelaar Better Android.

Categorie: Tools
Thema: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's