De Samsung Galaxy S21 FE nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Opera Mobile in de Android Market

Redactie
9 november 2010, 12:13
1 min leestijd
Opera Mobile in de Android Market
opera-mobile-10-2
opera-mobile-10

De publieke bètaversie van Opera Mobile 10.1 is verschenen in de Android Market. De grote broer van Opera Mini gebruikt tabs voor het browsen van meer sites tegelijkertijd, knijpzoomen voor een perfect zicht en bladwijzersynchronisatie. Ook handig: Opera Turbo om datakosten te besparen. De browser is iets sneller dan de standaard browser door websites gedeeltelijk te laden.

“Android users now have a better choice when it comes to using a browser on their mobile devices,“ zegt Lars Boilesen, bestuursvoorzitter van Opera. “With Opera`s new browser for Android, we give users the opportunity to access the Web, using the best tools available.“

Lees verder na de advertentie.

Wat opvalt is dat de webbrowser niet op alle apparaten werkt. Op de Samsung Galaxy Tab krijg ik een force close als ik de applicatie open. Ook in de Android Market klagen gebruikers dat de applicatie niet opent, o.a. op de Samsung Spica en HTC Desire. Aangezien dit de eerste publieke bètaversie is van Opera Mobile is het heel goed mogelijk dat volgende versies geschikt zijn voor meer toestellen.

De applicatie weegt ruim 22 MB, maar is gedeeltelijk te verplaatsen naar de SD-kaart als je telefoon App-2-SD ondersteunt. Hou er rekening mee dat de applicatie na de verplaatsing nog steeds 16 MB weegt.

De applicatie downloaden? Scan de QR-code hieronder. Weet je nog niet zeker of je de browser op je telefoon wilt installeren of wil je graag weten wat voor mogelijkheden Opera Mobile biedt? Bekijk dan de filmpjes die gemaakt zijn door Opera.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu