Oprah brengt eigen Android-applicatie uit

Redactie
24 april 2010, 14:21
1 min leestijd
Oprah brengt eigen Android-applicatie uit
oprah

Oprah heeft mobiele applicaties voor Android, iPhone, Blackberry, en Palm uitgebracht. Maar Oprah is behalve talkshow-presentatrice ook zakenvrouw: ze vraagt €1,59 voor de applicatie. Voor dat geld krijg je een applicatie die je bij het opstarten waarschuwt voor gebruik van mobiele telefoons tijdens het autorijden. Ben je het daarmee eens, dan kun je je contactinformatie achterlaten om duidelijk te maken dat je achter Oprah’s standpunt staat. De applicatie zelf bevat content die voor een groot deel ook al (gratis) op de website te vinden is. Zit de huidige groep Android-gebruikers hierop te wachten? Waarschijnlijk niet direct.

Je krijgt toegang tot lifestyle-artikelen, gezondheidstips, artikelen over spiritualiteit en het inrichten van je huis. Als er nieuwe artikelen zijn krijg je daar op verzoek een waarschuwing van. Via de knoppen Videos en Photos krijg je toegang tot tv-fragmenten en exclusieve clips van tv-opnames die niet eerder zijn uitgezonden. De applicatie geeft ook toegang tot tips van de experts die dagelijks in Oprah’s talkshow komen opdraven. Je kunt naar Oprah’s radiostation luisteren en meedoen aan enqu ªtes. Items die je interessant vindt kun je delen via e-mail, Facebook en Twitter. Gek genoeg zijn Oprah’s Twitter-berichten niet via de applicatie te bekijken en toegang tot de website is er ook niet.

Lees verder na de advertentie.

oprah android
De afbeeldingen zijn afkomstig uit de webOS-applicatie.

Liever Oprah op tv bekijken? Via het menu Local Listings kun je op basis van je gps-locatie kijken wanneer de Oprah Winfrey Show op de buis is. Maar dat werkt alleen in de VS. Blackberry-gebruikers moeten trouwens $2,99 voor de applicatie betalen, maar dat komt omdat $2,99 het minimale bedrag is dat je als ontwikkelaar voor een betaalde app mag rekenen. Oprah’s imperium breidt zich steeds verder uit: na televisie, een tijdschrift, een boekenclub en een massa andere activiteiten is Oprah nu ook mobiel.

Categorie: Lifestyle
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's