De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Optimaal gebruik van je Android-homescreen met More Icons Widget

Wouter Nijsen
7 december 2009, 22:55
1 min leestijd
Optimaal gebruik van je Android-homescreen met More Icons Widget
More2

Natuurlijk ben je (niet?) tevreden met het standaard aantal van drie homescreens die Android te bieden heeft. Maak je gebruik van de HTC Sense-interface dan heb je de beschikking over maar liefst zeven homescreens die je vol kunt zetten met widgets en snelkoppelingen naar programma’s. Bijna niet voor te stellen, maar voor sommige gebruikers is dit gewoonweg nog te weinig. Die zien namelijk het liefst zoveel mogelijk snelkoppelingen op één homescreen zodat ze niet naar links of rechts hoeven te swipen om bij hun favoriete programma te komen.

More Icons Widget biedt die mogelijkheid. Hiermee kun je namelijk een aantal snelkoppelingen binnen één widget weergeven. De formaten die More Icons Widget te bieden heeft zijn 1×1, 1×2 en 1×4.

Bij de 1×1 widget is het mogelijk om binnen de ruimte die normaal één icoon inneemt maar liefst vier snelkoppelingen weer te geven. Bij de 1×2 zijn dit er acht en bij het formaat 1×4 maar liefst zestien. Om dit te bewerkstelligen worden de iconen van de snelkoppelingen op een formaat van slechts 25% van de originele grootte weergegeven. Per widget kun je aangeven welke programma’s deze moet bevatten.

Lees verder na de advertentie.

Je kunt rustig stellen dat je met More Icons Widget optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte op je homescreen, maar of dat de leesbaarheid en het bedieningsgemak ten goede komt valt ernstig te betwijfelen. Er is een gratis versie beschikbaar die alleen de 1×1 widget bevat en een betaalde versie die over alle widgets beschikt en $1,99 kost. Downloaden kan in de Android Market, of door het scannen van de QR-code.

More1

More Icons Free Widgets (gratis)

More Icons Widget ($1,99)

Via: Ree-Yees

Categorie: Tools
Thema: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's