Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Originele Opera Mobile opnieuw uitgebracht

Gijs Ettes
28 mei 2013, 14:22
1 min leestijd
Originele Opera Mobile opnieuw uitgebracht
test

Niet iedereen was te spreken over de nieuwe Android-versie van de Opera-browser. Om deze gebruikers toch tevreden te houden, is er nu Opera Mobile Classic, een app die alle vorige week geïntroduceerde vernieuwingen niet bevat.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwste versie van Opera Mobile heeft weliswaar verschillende nieuwe mogelijkheden en is aanzienlijk sneller, maar het ontbreken van functies als Opera Link en de vertrouwde interface zijn voor veel gebruikers reden genoeg om de vorige versie van Opera Mobile te missen. Deze gebruikers komt men dus tegemoet met de Classic-app.

Opera biedt ook een optie voor de wat oudere, tragere telefoons met Opera Mini. Voor mensen die wél te spreken zijn over alle vernieuwingen en reikhalzend uitkijken naar de volgende, is er daarnaast de bètaversie van de Opera-browser.

De mobiele versie van Opera maakt net als de stock Android-browser en Chrome gebruik van layout-engine WebKit en kreeg vorige week een grote update. Zo is het nu mogelijk om tabbladen het volledige scherm te laten vullen en zou navigeren en zoeken nog sneller gaan met de adresbalk, die nu is te verplaatsen.

Downloaden: Opera Mobile Classic (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu