De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Outlook-app voorzien van Android Wear-ondersteuning

Wouter Nijsen
16 april 2016, 12:42
1 min leestijd
Outlook-app voorzien van Android Wear-ondersteuning

Microsoft heeft de Android-versie van Outlook voorzien van Android Wear-ondersteuning. Hierdoor is het mogelijk om mailtjes te bekijken en beantwoorden vanaf je smartwatch.

Lees verder na de advertentie.

Outlook Android Wear

Het heeft even geduurd voordat Outlook Android Wear-ondersteuning kreeg, aangezien vorig jaar al een app werd gelanceerd voor de Apple Watch. Wanneer je de applicatie opstart, kun je ontvangen mailtjes bekijken en een reactie sturen. Dat laatste doe je met voorgeprogrammeerde antwoorden, maar je kunt ook je stem gebruiken om antwoord in te voeren.

Onlangs kreeg de reguliere Android-app van Outlook een grote update. Toen werden `Calendar Apps` aan Outlook toegevoegd, waarmee je kalenders uit Facebook, Wunderlist en Evernote in de kalender van Outlook kunt integreren. Door de functie zie je in een handig schema de taken en afspraken die je hebt gepland.

Outlook voor Android downloaden

De Android Wear-ondersteuning van Outlook zit verwerkt in de nieuwste versie van de app, die je via onderstaande link kunt downloaden. Het kan zijn dat de functie nog niet bij alle gebruikers beschikbaar is. Is dat bij jou het geval, dan kun je handmatig het apk-bestand van de app downloaden.

Download Outlook in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu