Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Fijne e-mail-app Outlook nu voor iedereen te downloaden

Redactie
23 april 2015, 9:15
1 min leestijd
Fijne e-mail-app Outlook nu voor iedereen te downloaden

Microsoft heeft zijn e-mail-app Outlook, die ook werkt met andere e-mailaccounts, officieel uitgebracht voor Android. De app was voorheen alleen als preview-versie beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Outlook voor Android  is geoptimaliseerd voor zowel smartphones als tablets en integreert al je mails, contacten, agenda-afspraken en e-mailbijlagen. Daarnaast kun je snel wisselen tussen accounts en  via veegbewegingen je inbox beheren. De preview-versie werd begin dit jaar gelanceerd en inmiddels zijn er zeventien updates door Microsoft uitgerold, waardoor de app klaar is voor het grote publiek.

Dit kun je met Outlook voor Android

Standaard werkt de Outlook Android-app met Hotmail, Gmail, iCloud, Yahoo Mail, Microsoft Exchange, Office 365 en natuurlijk Outlook.com. Handig is dat de app een complete weergave van je agenda en afspraken toont. Je hoeft dus niet heen en weer te schakelen om te zien wat er allemaal op de planning staat.

Net als Acompli, de app waarop Outlook is gebaseerd, is de inbox van Outlook slim. Belangrijke berichten worden automatisch uitgelicht en e-mails die niet veel haast hebben, swipe je met één beweging weg. Daarbij kun je  berichten voor een later moment inplannen, die vervolgens weer terugkeren in je inbox.

Verder is het mogelijk om gemakkelijk bijlages vanuit Google Drive, Dropbox of OneDrive aan een e-mail toe te voegen en zoek je  middels de krachtige zoekfunctie snel naar berichten, contacten en bestanden.

Download Outlook voor Android

Outlook voor Android is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download Microsoft Outlook in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu