De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Officiële OV-chipkaart Android-app uitgebracht in Google Play

Redactie
27 januari 2014, 15:32
1 min leestijd
Officiële OV-chipkaart Android-app uitgebracht in Google Play
ovchipkaart

Trans Link Systems, de eigenaar van de OV-chipkaart, heeft maandag de officiële OV Chipkaart Android-app uitgebracht. Google Play beschikt al langer over soortgelijke apps, maar nu is ook de officiële Android-app uitgebracht.

Met de OV Chipkaart Android-app kun je overal je online transactieoverzicht bekijken, servicepunten voor de OV-chipkaart in de buurt vinden en snel je kaartgegevens in te zien.

Lees verder na de advertentie.

OV Chipkaart Android-app

Bij de Android-app log je in met je Mijn OV-chipkaartaccount. De app biedt daarmee dezelfde functies als de website, die het ook mogelijk maakt om je transactieoverzicht en daarmee je reisoverzicht te bekijken. Zo laat de website bijvoorbeeld zien wanneer je ergens in- of uitcheckte en hoeveel de reis heeft gekost.

Een handige feature van de OV Chipkaart Android-app is de mogelijkheid om het saldo en de abonnementen van je OV-chipkaart te bekijken. Hierdoor kun je direct zien hoeveel geld er nog op de kaart staat en welke abonnementen precies zijn geactiveerd. Ook biedt de app een sectie met veelgestelde vragen, om snel antwoord op jouw vragen te krijgen.

De OV Chipkaart Android-app is gratis in Google Play te downloaden en werkt met apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Download: OV-chipkaart (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu