Owly: Android-app vat jouw dag samen in 10 seconden geluid

Redactie
9 juni 2014, 13:37
1 min leestijd
Owly: Android-app vat jouw dag samen in 10 seconden geluid
owly android

Owly is een interessante app met een hele interessante gedachte: de Android-app maakt van elke dag een geluidsfragment van tien seconden die jouw dag moet voorstellen. Een soort audiovisuele samenvatting van de dag. De Owly Android-app neemt gedurende de dag geluidsfragmenten op en registreert de locatie hiervan, waardoor je een écht visueel beeld krijgt van de momenten op jouw dag. Zo kun je jouw geluidsroute volgen om precies te zien wat je hebt gedaan.

“De Owly Android-app kan van alles opnemen, bijvoorbeeld als je in de kroeg aan het praten bent met je vrienden, tv aan het kijken bent of als je boos wordt op het eten (ja, dat hebben we echt een keer gehoord)”, aldus de ontwikkelaars.

Lees verder na de advertentie.

Owly Android

Owly houdt via de locatie-instellingen van Android jouw locatie bij en neemt hier en daar een geluidsfragment op. Vervolgens kun op de kaart bekijken waar je bent geweest en welk geluid erbij hoort. Een geluidsfragment is ook te delen met vrienden, die ‘m kunnen liken en erop kunnen reageren.

Het is mogelijk om jouw eigen fragmenten te taggen. Fragmenten ouder dan een week die niet als favoriet zijn gemarkeerd, worden automatisch weer van je toestel verwijderd. Ook meldt de ontwikkelaar dat alle geluidsbestanden lokaal worden opgeslagen en niet op een server. Wel zo veilig.

Download

Owly is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.2 en hoger.

Download: Owly (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu