De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Pac-Man 256: toffe nieuwe game van de makers van Crossy Road

Wouter Nijsen
19 augustus 2015, 16:03
1 min leestijd
Pac-Man 256: toffe nieuwe game van de makers van Crossy Road

Pac-Man 256 is een nieuwe Android-game van de  makers van Crossy Road. In het spelletje moet je zover mogelijk in een oneindig lang doolhof zien te geraken  en de bekende  spookjes opeten.

Lees verder na de advertentie.

Dit doe je in Pac-Man 256

De afgelopen jaren verschenen er al diverse Pac-Man-games voor Android, maar het nieuwe Pac-Man 256 is één van de leukere. In deze game, die is gemaakt  door ontwikkelaar Hipster Whale, is het de bedoeling om zover mogelijk in een oneindig doolhof te komen. Hier verzamel je – net als in voorgaande games  – bolletjes en eet je spookjes op om punten te verzamelen. Dit is een stuk leuker doordat je nu allerlei verschillende spoken tegenkomt en diverse power-ups inzet  om ze te verslaan.

De besturing van Pac-Man 256 is heel simpel. Je beweegt naar boven, beneden, links of rechts door simpelweg die kant op te swipen. Handig is dat je te allen tijde weer terug kunt, als je bijvoorbeeld de verkeerde weg bent ingeslagen. Al gauw wordt het steeds drukker in het doolhof, dus  het is belangrijk om het hoofd koel te houden. Je dient, naarmate je verder raakt, sneller te handelen en dat is lastiger dan je denkt.

Pac-Man 256 ziet er aantrekkelijk uit door het retrostijltje en gebruik van veel verschillende kleuren. Wel is het jammer dat er verschillende in-app aankopen aanwezig, maar die verstoren de spelervaring gelukkig niet.

Pac-Man 256 voor Android  downloaden

Pac-Man 256 is een leuke game voor tussendoor en via onderstaande link gratis te downloaden. Voor de installatie heb je 26MB aan vrije opslagruimte en Android 2.3.3 of hoger nodig.

Download Pac-Man 256  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu