Pac-Man Dash: gratis game met allesetende gele held

Gijs Ettes
19 juli 2013, 15:04
1 min leestijd
Pac-Man Dash: gratis game met allesetende gele held
pac man

Pac-Man Dash! is een ‘endless runner’-platformspel met een van de bekendste figuren uit de game-industrie. De game doet daarbij het meeste denken aan de ouderwetse tweedimensionale Sonic-titels.

Pac-Man moet weer helemaal hip worden als het aan Namco Bandai ligt, en Pac-Man Dash! is de eerste titel die daarbij moet helpen. De titel maakt gebruik van Google Drive om maar liefst vier verschillende saves te bewaren, handig voor tablets die niet alleen door jou worden gebruikt.

Lees verder na de advertentie.

In Pac-Man Dash! ren je eindeloos door en moet je zoveel mogelijk koekjes en spookjes verorberen tijdens dat eindeloze geren. Verschillende power-ups helpen je bij deze actie. Aangezien je vanzelf rent, hoef je alleen op het scherm te tikken om te springen.

Pac-Man Dash! een compleet pakket

Dit alles kun je doen in meer dan 70 missies, waarbij je verschillende doelen kunt nastreven. Denk hierbij aan het opeten van minstens 300 koekjes of 40 keer springen. Er hangen uiteraard beloningen aan het behalen van deze prestaties.

Het moet daarnaast gezegd worden dat deze game er erg goed uitziet. Het spel sprankelt van je Android-scherm en is helemaal gratis te downloaden. Er is daarom geen reden om Pac-Man Dash! niet even op zijn minst uit te proberen. Verwijderen kan immers altijd nog.

Download: PAC-MAN DASH! (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu