Pac-Man nu tijdelijk als gratis download in de Android Market

Wouter Nijsen
26 augustus 2009, 10:44
1 min leestijd
Pac-Man nu tijdelijk als gratis download in de Android Market
pac-man-new-game

Sinds de introductie van het eerste Android-toestel, de T-Mobile G1, is Pac-Man één van de meest gekochte games in de Android Market. Helaas was de download lange tijd niet beschikbaar voor Nederlandse Android-gebruikers, maar daar is nu verandering in gekomen. Pac-Man voor Android is tijdelijk gratis te downloaden in de Market en dat betekent een voordeel van $6,99 op de normale verkoopprijs.

Het al in 1980 geintroduceerde gele happertje is al jaren onafgebroken populair bij gamers op alle mogelijk denkbare platformen. Gezien de download cijfers, meer dan 250000 keer,  is Android hierop geen uitzondering.

Lees verder na de advertentie.

Pac-Man zelf behoeft geen verdere uitleg, de Android-versie wellicht wel. Bij de opties zijn de geluidsinstellingen en besturing te wijzigen. Bij de besturing van Pac-Man heeft Namco goed gebruik gemaakt van de mogelijkheden van Android. Zo kun je ervoor kiezen te sturen via de trackball, een onscreen joystick, via swipes  of de bewegingssensoren van je Android-telefoon. Het geluid en de graphics zijn gelukkig authentiek gebleven. Pac-Man is gratis te downloaden in de Market of rechtstreeks door het scannen van de QR-code.

pacman-ingame

Update: Kennelijk is de gratis versie van Pac-Man alleen voor T-mobile G1 bezitters te downloaden in de Android Market. Of dit veroorzaakt wordt door de verschillende versies van de Market software of de hardware is onduidelijk. Voorlopig is er dus geen gratis download mogelijk voor de HTC Magic en HTC Hero.

Categorie: Games
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's