Pair Up: verbind pinguïns met elkaar

Redactie
8 augustus 2010, 11:07
1 min leestijd
Pair Up: verbind pinguïns met elkaar

Pair Up is een bijzonder puzzelspel, die te downloaden is via Google Market. Het spel crashte voorheen regelmatig, maar de nieuwste versie werkt naar behoren. In dit spel moet je pinguïns met elkaar verbinden. Dit klinkt makkelijker dan het is, want je kunt alleen plaatjes koppelen die niet zijn ingesloten door andere vakjes. Zorg dus dat je tactisch de pinguïns wegspeelt en maak het speelveld leeg. Grafisch valt er nog het een en ander te verbeteren aan Pair Up, maar gelukkig is de gameplay erg vermakelijk.

In Pair Up werken spelers zich door verschillende modi, zoals Elementary, High School en College. Geen level is hetzelfde. Zo blijven de zuidpoolbewoners in level 1 van Elementary gewoon op een vlakke plaat liggen, terwijl ze in level 2 naar beneden vallen. Later wordt het nog mooier: de stenen vallen dan naar boven én naar beneden. Dit dwingt je om iedere keer een andere tactiek te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

De pinguïns zien er allemaal weer anders uit. Zo heeft de ene pinguïn een piratenpak aan, terwijl een andere pinguïn door het leven gaat als Spider-Man. Daarnaast is er een kerstpinguïn, een clownpinguïn en een alienpinguïn.

Er is ook een Pro-versie met moeilijkere modi en de mogelijkheid om je scores met andere spelers te vergelijken. Deze is alleen twee dollar duurder dan de gratis-versie.

Downloaden via Android-browser: Pair Up (gratis)

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's