De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Palabre: nieuwe rss-app met Material Design voor Android

Wouter Nijsen
19 februari 2015, 20:09
1 min leestijd
Palabre: nieuwe rss-app met Material Design voor Android

Palabre is een nieuwe app voor Android waarmee je gemakkelijk je rss-feeds volgt. Daarnaast werkt de applicatie samen met je Feedly-account.

Lees verder na de advertentie.

Volg  je favoriete websites met Palabre

Als je veel verschillende websites leest  en ze  niet telkens  apart wilt bezoeken, is het handig  om te gebruik te maken van rss-feeds. Hiermee lees je een stuk gemakkelijker én sneller je favoriete content. Je hebt er wel  een goede rss-app voor nodig, en Palabre is daar een goed voorbeeld van. Palabre werd ongeveer een maand geleden uitgebracht voor testers, maar is vanaf vandaag  voor iedereen beschikbaar. Ook belangrijk: je kunt de app gratis downloaden.

Verreweg de meest populaire rss-lezer op dit moment is Feedly, en daar speelt Palabre handig  op in. De app werkt namelijk samen met een  Feedly-account, zodat al je feeds  en  accountinformatie automatisch worden overgeheveld. Daardoor hoef je niet alles opnieuw in te stellen en kun je gelijk beginnen met lezen.

Vooral tof is het uiterlijk van de app, wat komt door het gebruik van het Material Design. Kenmerkend zijn de lichtblauwe balk bovenin en de vloeiende animaties. Palabre  is daarnaast lekker overzichtelijk, waardoor je nooit het gevoel hebt in de app te verdwalen. Met het speciale donkere thema zorg je ervoor dat je ‘s nachts geen last hebt van  het felle licht van je smartphone.

Palabre voor Android downloaden

Palabre is via onderstaande link gratis te downloaden. Wel is er een in-app-aankoop van 2,39 euro nodig  om de aanwezige advertenties te verwijderen. Zorg dat je voor de installatie beschikt over Android 4.0 of hoger en 7,4MB aan vrije opslagruimte.

Download Palabre in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu