Paper Camera: realtime effecten toepassen op foto’s

Redactie
14 augustus 2011, 18:08
1 min leestijd
Paper Camera: realtime effecten toepassen op foto’s
Paper Camera: realtime effecten toepassen op foto's

Paper Camera is een app die anders is dan de meeste camera-applicaties. De app heeft een hele rits bijzondere effecten aan boord zoals cartoon, sketch en oude krant waarmee je indrukwekkende foto’s mee kunt maken. Wat knap is aan Paper Camera is dat deze effecten realtime worden toegepast. Je hoeft dus alleen maar de camera van je Android-telefoon ergens op te richten om de effecten te zien.

Bij de meeste camera-apps moet je eerst een foto maken, waarbij naderhand pas het effect kan worden toegepast. Er zijn heel wat effecten waar je uit kunt kiezen zoals als cartoon, sketch, stripboek, noir, neon, oude printer en nog veel meer. Tijdens het maken van foto’s kun je eenvoudig tussen de verschillende effecten wisselen waarbij je meteen ziet hoe de foto eruit kom te zien.

Lees verder na de advertentie.

Hoewel Paper Camera veelbelovend is, zijn er nog wat limitaties. Zo is het niet mogelijk om afbeeldingen te schieten met hoge resolutie en kun je nog geen effecten toepassen op bestaande afbeeldingen in je galerij. Daarnaast wordt Honeycomb ook nog niet ondersteund. De makers van de app geven aan dat deze features in een volgende update worden toegevoegd.

Paper Camera is voor 1,70 euro te downloaden in de Android Market en heeft minimaal Android 2.1 of hoger nodig om te kunnen draaien.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu