Paper Toss: virtueel propjes gooien met je Android-telefoon

Wouter Nijsen
4 mei 2010, 14:49
2 min leestijd
Paper Toss: virtueel propjes gooien met je Android-telefoon
Paper Toss

Propjes papier vanaf een afstand in een prullenbak proberen te gooien is een populair tijdverdrijf op veel kantoren. Omdat deze bezigheid niet bepaald bijdraagt tot een hoge productiviteit is het wellicht raadzaam om het papiertjes gooien in je eigen tijd te doen. Om nu te voorkomen dat je binnen de kortste keren je hele huiskamer vol met propjes papier hebt liggen kun je je beter wenden tot het spel Paper Toss dat sinds kort voor Android beschikbaar is. De iPhone-versie geniet een flinke populariteit en is al meer dan 6 miljoen keer gedownload. Grote kans dat Paper Toss ook in de Android Market snel hoog in het lijstje games met de meeste downloads terecht komt.

Zoals gezegd is het doel van Paper Toss om zoveel mogelijk propjes papier precies in de prullenmand te gooien. Door met je vinger over het scherm te vegen bepaal je de richting waarin het propje wordt gegooid. Dat lijkt eenvoudig maar je moet tijdens het gooien wel rekening houden met een ventilator die vanaf de zijkant staat te blazen en zodoende probeert je propje uit koers te brengen. Paper Toss kent vier verschillende omgevingen waarin je met het propjes gooien aan de slag kunt. Uiteraard het kantoor, maar daarnaast kun je ervoor kiezen om propjes te gooien op het vliegveld, in de kelder of het toilet.

Lees verder na de advertentie.

De graphics zien er prima uit en de game is voorzien van toepasselijke omgevingsgeluiden. Paper Toss is typisch zo’n game die je gewoon even als tijdverdrijf speelt. Geen moeilijke doelen die te behalen zijn of scenario’s die je moet spelen, gewoon lekker propjes gooien.

Paper Toss is gratis te downloaden in de Android Market, of door de onderstaande QR-code te scannen. Lees je dit artikel op je Android-telefoon en wil je direct downloaden klik dan deze downloadlink

Categorie: Games
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's