De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Papercraft Live Wallpaper: Android L-wallpaper die je zelf kunt instellen

Redactie
26 september 2014, 16:55
1 min leestijd
Papercraft Live Wallpaper: Android L-wallpaper die je zelf kunt instellen
Papercraft Live Wallpaper

Degenen die het nieuws over Android L bijhouden, zullen het icoon aan de rechterkant wel herkennen: het is de officiële wallpaper van Android L. Een ontwikkelaar heeft nu een geanimeerde wallpaper uitgebracht die is gebaseerd op de officiële Android L-wallpaper. De wallpaper lijkt op een soort gevouwen papier met verschillende kleuren, en in Papercraft Live Wallpaper kun je de kleuren en vouw zelf aanpassen.

Je kunt maximaal drie kleuren instellen die je wilt gebruiken. Het is mogelijk om meerdere kleurenpaletten aan te maken en de app automatisch tussen deze kleurkeuzes te laten wisselen. Zo heb je nooit dezelfde wallpaper.

Lees verder na de advertentie.

Papercraft Live Wallpaper

Papercraft Live Wallpaper2

Daarnaast is het mogelijk om in te stellen dat het papier ‘beweegt’ als je het aanraakt. Dit geeft een leuk geanimeerd effect aan Papercraft Live Wallpaper. Ook is het mogelijk om de met drie keer op het scherm te drukken naar de instellingen van de Android-app te gaan.

Update: Android L is op 15 oktober 2014 officieel onthuld als Android Lollipop. Lees meer over de nieuwe Android-versie op de Android 5.0 Lollipop pagina!

Papercraft Live Wallpaper video

Download

Papercraft Live Wallpaper is voor 0,77 euro in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 3.1 en hoger.

Download Papercraft Live Wallpaper in Google Play (0,77 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's