PapiWall: springen met Mr. Papi

Redactie
16 februari 2011, 8:19
1 min leestijd

Mr. Papi is terug! Het populaire personage – bekend van oude Android-games als PapiJump en PapiRiver – rolt in het nieuwste spel van een helling af. Ondertussen komt Mr. Papi diverse muren tegen. Druk op het scherm van je Android-telefoon en Mr. Papi springt over de muren heen. Later in het spel rolt de bal steeds harder en worden de gaten in de muren alsmaar kleiner. Hoe lang houd jij het vol?

PapiWall ziet er simpel uit, maar dat zijn we ondertussen gewend van deze gamefranchise. Toch is het spelletje veel leuker dan PapiJump en PapiRiver, wat waarschijnlijk komt door de snelle gameplay. Spelers moeten snel inschatten hoe hoog een muur is en de sprong zo exact mogelijk timen. Een fractie van een seconde twijfelen kan al zorgen voor de ondergang van Mr. Papi.

Lees verder na de advertentie.

Het spelletje komt met een online highscoresysteem, zodat je jouw hoogste score kunt vergelijken met anderen.

De applicatie is gratis te downloaden. Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu