Parachutespringen met Jimmy Pataya

Redactie
4 augustus 2011, 20:20
1 min leestijd
Parachutespringen met Jimmy Pataya
Parachutespringen met Jimmy Pataya

Paladin Studios uit Den Haag heeft een Android-versie van het parachutespel Jimmy Pataya uitgebracht. In het kleurrijke spel val je als Jimmy Pataya uit een vliegtuig naar beneden en probeer je zoveel mogelijk sterren te verzamelen terwijl je obstakels moet zien te vermijden. Het spel is voorzien van een drum ‘n’ bass soundtrack om je bloed nog sneller te laten stromen.

Als Jimmy Pataya val je omlaag langs een zeer lange paal waarbij je steeds scherpe messen moet ontwijken. Je scoort punten door sterren te verzamelen. Als je een raket pakt verdriedubbelt je aantal punten, maar ook je snelheid wordt drie keer zo hoog voor de tijd dat de power-up geactiveerd is. Je beweegt Jimmmy Pataya door je Android-apparaat naar links of naar rechts te kantelen.

Lees verder na de advertentie.

De arcadese van Paladin Studios ziet er grafisch gelikt uit. Het ontbreekt wel aan sociale media features zodat je je behaalde score niet kunt delen met je vrienden. Deze functionaliteit wordt vermoedelijk toegevoegd met een volgende update. Het spel is nu gratis te downloaden in de Android Market en werkt naast telefoons ook op tablets. Wel is minimaal Android 2.0.1 nodig om de game te kunnen spelen.

Downloaden via Android Market: Jimmy Pataya (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu