Paranormal Agency: paranormaal puzzelen

Redactie
7 augustus 2011, 14:42
1 min leestijd
Paranormal Agency: paranormaal puzzelen

Paranormal Agency is het nieuwste spel van ontwikkelaar G5 Entertainment en laat zich omschrijven als een geavanceerde puzzelgame. In de game ben je de paranormale detectieve Heather Mills die gebruik maakt haar bovennatuurlijke gaven om uit te vinden waarom haar stad wordt geteisterd door klopgeesten. Paranormal Agency heeft in totaal meer dan vijftig levels, met daarin zeven verschillende minigames en vijf soorten verborgen voorwerpen spellen.

Heather Mills heeft de mogelijkheid om spoken en geesten te zien die andere mensen niet kunnen waarnemen. Wanneer deze mysterieuze wezens opduiken bij mensen thuis gaat de detective op onderzoek uit. Zo komt ze steeds bij mensen thuis waar ze op zoek gaat naar verborgen items. Vooral de visuele aspecten zien er verrassend goed uit. De sfeer van het spel is aanstekelijk en het verhaal zit goed in elkaar.

Lees verder na de advertentie.

Op qHD-schermen ziet de game er wat minder uit, vermoedelijk omdat het spel niet is geoptimaliseerd voor deze schermgrootte. De game is gratis te downloaden in de Android Market, waarbij alleen het eerste level gratis te spelen. Met een in-app-aankoop van 1,75 euro kun je de rest van de game spelen.

Downloaden via Android Market: Paranormal Agency (gratis, na eerste level 1,75 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu