Parkeerdienst Parkmobile vernieuwt Android-app, beschikbaar in Google Play Store

Redactie
23 november 2012, 14:21
1 min leestijd
Parkeerdienst Parkmobile vernieuwt Android-app, beschikbaar in Google Play Store

De mobiele parkeerprovider Parkmobile introduceert vandaag de vernieuwde Android-app die het gemakkelijker maakt om met je Android-toestel alle zaken rondom het parkeren te regelen. De nieuwe app beschikt over het Holo-design van Android 4.0 Ice Cream Sandwich en is al geschikt voor toestellen die Android 4.2 Jelly Bean draaien. Met Parkmobile parkeer je via GPS en in de nieuwe app kun je door de gekleurde tariefoverzichten nog duidelijker zien waar je een goedkoper parkeerplekje kunt vinden.

Als je een parkeerplek hebt gevonden, start je Parkmobile op en meld je jezelf aan door handmatig de parkeerzone in te vullen of deze via GPS te laten bepalen. Als je op start hebt gedrukt, gaat de parkeertijd in en wanneer je op stopt drukt, kun je weer met de auto wegrijden. Aan het einde van de maand worden de kosten automatisch van je rekening afgeschreven.

Lees verder na de advertentie.

In de nieuwe Android-app hebben gebruikers de mogelijkheid om bepaalde parkeerzones een eigen naam te geven (werk, thuis, sportschool), meerdere auto’s toe te voegen en je eigen parkeergeschiedenis in te zien. Parkmobile is gratis in de Google Play Store beschikbaar voor Android-toestellen met Android 2.1 Eclair en hoger. De nieuwe app werkt op zowel smartphones als tablets.

Download: Parkmobile Parking (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu