De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Password Delay: tijdelijk geen wachtwoord invullen

Redactie
13 december 2010, 13:06
1 min leestijd
Password Delay: tijdelijk geen wachtwoord invullen
lock

Baal je ervan dat je iedere keer je pincode moet invullen als je jouw telefoon vlug aan- en uitzet? Met Password Delay voor Android kun je het wachtwoord of de cijfercode voor je telefoon met een instelbare vertraging activeren. Je hoeft het wachtwoord dus niet opnieuw in te voeren als je jouw telefoon binnen een bepaalde periode opnieuw ontgrendelt.

“In sommige roms (o.a. HTC Desire) zit standaard een soortgelijke functie, maar bij veel andere roms is dit een groot gemis”, meent ontwikkelaar Willem Stoker. Daarom bracht hij Password Delay uit in de Android Market.

Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de PIN te activeren nadat het scherm vijf minuten uit is. Wanneer je binnen die vijf minuten de telefoon inschakelt, dan zal er geen wachtwoord gevraagd worden.

Lees verder na de advertentie.

De applicatie kost 1,99 euro en is alleen beschikbaar voor telefoons met Android 2.2 of hoger. Let op: als je een patroon gebruikt om je telefoon te activeren, dan werkt deze applicatie niet.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu