Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Pathé Thuis-app compleet vernieuwd met Chromecast-ondersteuning

Wouter Nijsen
8 september 2016, 17:01
1 min leestijd
Pathé Thuis-app compleet vernieuwd met Chromecast-ondersteuning

De Pathé Thuis-app voor Android is van een grote update voorzien. De app is volledig op de schop gegaan en beschikt over een handige nieuwe feature: Chromecast-ondersteuning.

Lees verder na de advertentie.

App voorzien van Chromecast-ondersteuning

Hierdoor is het mogelijk om films met de Pathé Thuis-app naar je televisie te streamen. De iPhone-versie had al een tijdje Chromecast-ondersteuning, maar gek genoeg is dit nu pas toegevoegd aan de Android-versie. Wanneer je een film afspeelt, vind je in het afspeelscherm het bekende Cast-knopje waar je op tikt om te beginnen met streamen.

Het design van de app lijkt sterk op dat van Netflix. Je veegt verticaal door de app en krijgt met fraaie posters te zien welke films je allemaal kunt kijken. Open je het hamburgermenu aan de linkerkant, dan kun je voor een specifiek genre kiezen.

Om Pathé Thuis te kunnen gebruiken, dien je je eerst aan te melden voor de dienst. Je maakt een account aan stort hier tegoed op, waar je vervolgens films mee kunt afrekenen. Via PayPal of iDEAL zet je geld op het account, al kun je ook eerst zonder aanmelding door het aanbod bladeren.

Pathé Thuis voor Android downloaden

De Pathé Thuis-app is via onderstaande link gratis te downloaden. De vereiste Android-versie en hoeveelheid opslagruimte verschilt per apparaat.

Download Pathé Thuis in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu