De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

PayPal-app voor Android gebruiksvriendelijker na update

Gijs Ettes
19 februari 2016, 10:22
1 min leestijd
PayPal-app voor Android gebruiksvriendelijker na update

PayPal heeft zijn apps voor Android en iOS van een opfrisbeurt voorzien, die ervoor moet zorgen dat het onder meer gemakkelijker wordt om geld over te maken en betaalverzoeken te sturen. Daarnaast is het design op de schop gegaan.

Lees verder na de advertentie.

PayPal-app krijgt flinke update

De PayPal-app heeft een persoonlijke hub die je ontvangers laat kiezen uit je contacten, zodat je met een paar drukken op de knop  geld kunt sturen of vragen. Tevens is de app voorzien van een vernieuwd homescreen met al je transactiedetails, betaalverzoeken en de mogelijkheid om betalingen naar recente contacten te sturen.

PayPal heeft naar eigen zeggen veel feedback van klanten gebruikt in het verbeteren van zijn app. Dat heeft er ook toe geleid dat de vingerafdrukherkenning bij toestellen die dit ondersteunen, is  verbeterd. Onder meer de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge kunnen gebruikt worden om de betaal-app van een extra beveiligingslaag te voorzien.

Verder is er nu een duidelijkere scheiding tussen wachtende en voltooide transacties, en kun je tot drie jaar terug gaan om betalingsinformatie te bekijken.

Vernieuwde app downloaden in Google Play

Via onderstaande link kun je de vernieuwde PayPal-app downloaden in Google Play. De minimaal vereiste Android-versie verschilt per apparaat en de downloadgrootte bedraagt 30MB.

Download PayPal in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu