PEN UP: sociaal netwerk voor Galaxy Note-bezitters van Samsung

pen upVlak na de introductie van de Galaxy Note 3 introduceert Samsung een sociaal netwerk voor gebruikers van Samsungs eigen stylus, de S Pen. Deze wordt vooralsnog exclusief bij Galaxy Note-apparaten geleverd. Het sociale netwerk PEN UP laat gebruikers hun creaties delen en het is mogelijk om de tekeningen, illustraties en bewerkte afbeeldingen van andere Galaxy Note-gebruikers te bekijken.

Naast het delen en bekijken van creaties kunnen leden van PEN UP ook hun eigen profiel helemaal naar eigen wens aanpassen. Zo heb je de mogelijkheid om een profielfoto in te stellen, een beschrijving over jezelf toe te voegen en links naar je sociale netwerken als Facebook en Twitter.

Ook is het mogelijk om andere Galaxy Note-gebruikers te volgen en illustraties als ‘favoriet’ te markeren. Als jouw creatie vaak als favoriet wordt gemarkeerd, kom je uiteindelijk in verschillende secties van PEN UP die jouw S Pen-kunstwerkje in de spotlight zetten. Het is zelfs mogelijk om een plek in de Hall of Fame te veroveren.

Galaxy Note 3 in het kort

Galxy Note3_002_front with pen_Classic WhiteDe Galaxy Note 3 is de opvolger van de Galaxy Note 2. De phablet is voorzien van een 5,7 inch-super-amoled-scherm met een full-hd-resolutie en een vingerafdrukscanner. De Galaxy Note 3 beschikt daarnaast over een quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen, een 13-megapixel-camera en 16/32GB aan opslagruimte.

Het design van de Samsung Galaxy Note 3 is grotendeels gelijk gebleven aan de Galaxy Note 3. De behuizing is dunner en ietwat breder, maar wat vooral opvalt is het scherm: deze vult bijna de gehele voorkant door de zeer kleine bezel (schermrand).

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Ook de achterkant is voortaan van een leer-achtig materiaal, hoewel het geen daadwerkelijk leer is. De Galaxy Note 3 krijgt daarnaast speciale covers, waaronder één met een gat waardoor je alleen de tijd en andere belangrijke informatie ziet.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.