Pet Rescue Saga: schattige Candy Crush-kloon

Gijs Ettes
13 juni 2013, 11:55
1 min leestijd
Pet Rescue Saga: schattige Candy Crush-kloon
Pet Rescue 1

Als je meer schattige katten en andere dieren in je puzzelspellen wilt, kun je sinds woensdag Pet Rescue Saga een kans geven. De populaire Facebook-app heeft namelijk een Android-versie gekregen.

Lees verder na de advertentie.

De puzzelgame ziet er om te beginnen simpel doch kleurrijk uit, met in iedere hoek van je scherm wel een snoezige kater, puppy of vogeltje. In het spel is het de bedoeling om een stijgend aantal diertjes te bevrijden per level.

Deze diertjes bevinden zich tussen en op de gekleurde blokken die je kunt weghalen als ze met elkaar verbonden zijn, al zijn ze ook op te blazen met speciale voorwerpen. Als je op die manier een dier naar de onderste rij krijgt, loopt hij naar de kooi toe. De uitdaging zit hem in het feit dat alles binnen een bepaald aantal zetten moet gebeuren. Anders ben je een leven kwijt.

Het enige nadeel van Pet Rescue Saga is dat je tegen je Facebook-vrienden moet spelen om meer van die levens te krijgen, want zonder levens mag je geen potjes starten. Die levens zijn uiteraard ook te verkrijgen via in-app-aankopen. Als je het niet vervelend vindt om je Facebook aan een game te koppelen en tegen vrienden te spelen, is Pet Rescue Saga een leuke game. Anders zijn er altijd nog genoeg alternatieven, wel zonder die lieve diertjes helaas.

Pet Rescue 2


Download: Pet Rescue Saga (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu