De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Phhhoto: maak korte en deelbare filmpjes van foto’s

Wouter Nijsen
26 oktober 2015, 13:33
2 min leestijd
Phhhoto: maak korte en deelbare filmpjes van foto’s

Phhhoto is een nieuwe Android-app die van een aantal foto`s hele korte video`s maakt. Deze ogen fraai en zijn gemakkelijk te delen met anderen.

Lees verder na de advertentie.

Korte filmpjes  maken met Phhhoto

Hoewel Phhhoto al geruime tijd beschikbaar was voor iOS, verscheen onlangs  pas een Android-versie van de app. De foto-app tovert vier frames aan foto`s om tot een hele korte video, die van voren naar achter en vice versa wordt afgespeeld. Ook zijn ze op verschillende manieren met anderen te delen. Daarmee lijkt de app sterk op het onlangs verschenen Instagram Boomerang, al is Phhhoto wat uitgebreider.

Fijn is dat  Phhhoto heel gemakkelijk in gebruik is. Wanneer je de app opent, kom je terecht op de Feed-pagina. Hier vind je gemaakte filmpjes van andere gebruikers, maar heb je ook de mogelijkheid om ze te liken, te reageren of te delen. Op  dit moment maken niet heel veel mensen gebruik van Phhhoto, maar het sociale aspect van de app  is een leuke toevoeging.

Om een korte video te schieten, dien je naar het tabblad `Camera` te gaan. Hier wordt direct de camera van je Android-toestel geactiveerd. Bovenin zijn enkele opties aanwezig, waaronder de mogelijkheid om een timer in te stellen of de flitser te gebruiken. Nadeel is wel dat Phhhoto alleen werkt met foto`s die je op dat moment schiet. De app importeert helaas geen bestaande kiekjes uit je galerij. Verder krijg je elke dag verschillende filters om je creaties mee op te leuken.

Phhhoto voor Android downloaden

Phhhoto is dus een geinige app om hele korte filmpjes te maken van bestaande foto`s. Via onderstaande link kun je de applicatie gratis downloaden. Zorg dat je voor de installatie beschikt over Android 4.1 of hoger en 25MB aan vrije opslagruimte.

Download Phhhoto in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu