Phit Droid: getekend puzzelspel met blokken

Redactie
5 april 2011, 19:02
1 min leestijd

Ken jij Phit Droid al? Dit leuke puzzelspel is al een tijdje verkrijgbaar in de Android Market, maar is nog nooit behandeld op Android Planet. In Phit Droid moet je verschillende soorten blokken naar een gebied in het midden van het scherm slepen. Zorg ervoor dat alle blokken binnen het gebied vallen en de puzzel is opgelost! Phit Droid komt met 12.000 unieke puzzels en iedere puzzel heeft slechts één oplossing. Kom je er even niet uit? Druk dan op ‘Hints’ en je krijgt de positie van één blok te zien.

Het is aan te raden om te beginnen bij de makkelijkste level. Hoewel het speelveld in het begin klein is (vier bij vier blokken), kan het soms een tijdje duren voordat een puzzel is opgelost. In latere levels wordt het speelveld steeds groter, tot je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Een absolute aanrader!

Lees verder na de advertentie.

Heb je Phit Droid uitgespeeld? Sinds kort is Phit Droid 2 verkrijgbaar in de Android Market. Deze game heeft 934 unieke puzzels en heeft een andere grafische stijl dan Phit Droid. Ook Phit Droid 2 is gratis te downloaden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu